Biergilde Hoorn

Biergilde Hoorn

Bier moet je proeven ... in Hoorn !

Aanmelden

Lid worden van het Biergilde Hoorn is gratis. Je wordt lid door het invullen van het aanmeldformulier. Nadat je aangemeld bent, kan je je inschrijven voor een proefavond.
De proefavonden zijn besloten bijeenkomsten in Café CharlieS. Je betaald alleen de proefavonden die je bezoekt. Je moet wel een bevestiging van Biergilde Hoorn hebben om aan een proefavond mee te kunnen doen. Na invullen van het aanmeldformulier kan je jezelf via de site op de hoogte houden van nieuws rond de proeverijen en andere activitetiten van Biergilde Hoorn.
Na aanmelden zal je, om nu en in de toekomst in te kunnen loggen, een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd krijgen.
Per proeverij is er ruimte voor 32 proevers, door in te loggen op de site en je komst te bevestigen heb je een plaats gereserveerd.
Ongeveer een week voor proefavond zal je per mail nog een bevestiging krijgen.

Aanmelden en privacy. Om je een bevestiging te sturen hebben we minimaal je emailadres nodig. Dat is naast je naam het enige verplichte onderdeel van je inschrijving. Van alle andere gegevens kan je zelf bepalen of je ze wil opgeven.
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het organiseren van de proefavonden en ze worden niet doorgegegeven.

Waarom aanmelden. Wij organiseren deze proefavonden als bierliefhebber en moeten het bier voor deze avonden dus gewoon inkopen. Omdat onze voorraadkast niet oneindig groot is en we ook niemand willen teleurstellen willen we graag weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen op onze proefavonden. Inschrijven via de site is voor ons een snelle en duidelijke manier om inzicht te krijgen in de belangstelling voor de avonden.